Сватбена агенция My pretty wedding
 
Blog Украса за сватбата
Сватбена агенция Myprettywedding 14

Украса за сватбата

Украса за сватбата от My Pretty Wedding

Творчеството идва, когато стигнем до украсата за една сватба. Тя безспорно е нещото, което се помни, стига да е добре разпределена, обмислена и съчетана с основната тема. Сватбената украса може да бъде от живи цветя, свещи, тематични предмети и специални кътове. Тя може да бъде изработена специално за случая – подаръчета за гостите или различна хартиена декорация – хартиени помпони, ветрила, сърца и др. Тя може да бъде както семпла, елегантна и нежна, също така – богата и разточителна, в зависимост от сватбения бюджет и желанията на Младоженците. Има безкрайно много идеи за сватбена украса и за да не се загубим в това море от информация е хубаво да обвържем сватбата с конкретна тема и да съчетаем подходящите цветове с тази темата. Така, изборът ще има някаква рамка и ще можем много по-лесно да подберем правилните идеи. Когато имаме тема, била тя класическа, романтична или по-нестандартна, винаги имаме отправна точка, а посоката я задавате вие в последствие.

Темата на сватбата

Важен момент в избора на основа тема на сватбата е мястото, където ще се проведе самото тържеството. Вариантите са общо взето два. Първи вариант – вече сме избрали основната тема и след това търсим място, където тя би изглеждала добре. При този вариант малко се ограничаваме откъм избора на места, но ако държим много на темата и тя е свързана с нашата връзка и с разбиране ни за мечтаната сватба, то ограничения избор си заслужава. Като пример можем дадем Морската тема. Ако искаме нашата сватаба да е с тази тематика, тогава ще разглеждаме ресторанти или на морето, или в града, стига интериора и цялостното усещане да предразполага към морска декорация и цветове. Втори вариант – първо сме избрали мястото и след това съобразяваме основаната тема спрямо него. Тук понякога се налага да направим компромис. Понякога ресторантът е в специфични цветове или е решен категорично в някой стил, тогава е хубаво да се съобразим с това и да помислим кое би седяло най-добре в така избраната вече обстановка. Като пример можем да дадем всяка зала за мероприятия в хотелите. Ако ние сме избрали такова място за нашето тържество, то трябва да сме наясно, че рустикалната и винтижд темата, по всяка вероятност, биха отпаднали. Подходящи биха били – класическа тема, романтична тема, може би темата за пътешествия или просто подбор от любими наши цветове без конкретна тема.

Кажете „Да“ и ни се доверете!

Ако изберете нашата сватбена агенция за организация на вашата сватба, може да очаквате : – Идеи и нестандартни решения – Индивидуален подход и отношение – Отдаденост и ентусиазъм – Конфиденциалност и доверие За гладкото протичане на цялото събитие е важен всеки член на екипа. Красивата и индивидуална визия -за нея е важен всеки детайл от декорацията. За нас е много важно да останем верни на вас и вашите желания от началото до самия край! Кажете „Да“ и ни се доверете, защото очарованието е в малките неща и големите мечти!