Blog
сватбена агенция

Украса за сватбата

Украса за сватбата от My Pretty Wedding

Творчеството идва, когато стигнем до украсата за една сватба. Тя безспорно е нещото, което се помни, стига да е добре разпределена, обмислена и съчетана с основната тема. Сватбената украса може да бъде от живи цветя, свещи, тематични предмети и специални кътове. Тя може да бъде изработена специално за случая – подаръчета за гостите или различна хартиена декорация – хартиени помпони, ветрила, сърца и др. Тя може да бъде както семпла, елегантна и нежна, също така – богата и разточителна, в зависимост от сватбения бюджет и желанията на Младоженците. Има безкрайно много идеи за сватбена украса и за да не се загубим в това море от информация е хубаво да обвържем сватбата с конкретна тема и да съчетаем подходящите цветове с тази темата. Така, изборът ще има някаква рамка и ще можем много по-лесно да подберем правилните идеи. Когато имаме тема, била тя класическа, романтична или по-нестандартна, винаги имаме отправна точка, а посоката я задавате вие в последствие.

Темата на сватбата

Важен момент в избора на основа тема на сватбата е мястото, където ще се проведе самото тържеството. Вариантите са общо взето два. Първи вариант – вече сме избрали основната тема и след това търсим място, където тя би изглеждала добре. При този вариант малко се ограничаваме откъм избора на места, но ако държим много на темата и тя е свързана с нашата връзка и с разбиране ни за мечтаната сватба, то ограничения избор си заслужава. Като пример можем дадем Морската тема. Ако искаме нашата сватаба да е с тази тематика, тогава ще разглеждаме ресторанти или на морето, или в града, стига интериора и цялостното усещане да предразполага към морска декорация и цветове. Втори вариант – първо сме избрали мястото и след това съобразяваме основаната тема спрямо него. Тук понякога се налага да направим компромис. Понякога ресторантът е в специфични цветове или е решен категорично в някой стил, тогава е хубаво да се съобразим с това и да помислим кое би седяло най-добре в така избраната вече обстановка. Като пример можем да дадем всяка зала за мероприятия в хотелите. Ако ние сме избрали такова място за нашето тържество, то трябва да сме наясно, че рустикалната и винтижд темата, по всяка вероятност, биха отпаднали. Подходящи биха били – класическа тема, романтична тема, може би темата за пътешествия или просто подбор от любими наши цветове без конкретна тема.

Кажете „Да“ и ни се доверете!

Ако изберете нашата сватбена агенция за организация на вашата сватба, може да очаквате : – Идеи и нестандартни решения – Индивидуален подход и отношение – Отдаденост и ентусиазъм – Конфиденциалност и доверие За гладкото протичане на цялото събитие е важен всеки член на екипа. Красивата и индивидуална визия -за нея е важен всеки детайл от декорацията. За нас е много важно да останем верни на вас и вашите желания от началото до самия край! Кажете „Да“ и ни се доверете, защото очарованието е в малките неща и големите мечти!
No Comments
Post a Comment