Сватбена агенция My pretty wedding
 
Украса

Сватбена украса и декорация

Сватбена украса – семпла или пищна, ярка или романтична, украсата представя Вас и Вашата бъдеща половинка в цветове, форми и пространства.

Тя може да бъде както само от живи цветя, така и от специални покривки, калъфи за столовете, тематични предмети, изделия от хартия, табелки, табла, кътове със специфичен декор и още много други идейни нещица.

Детайлът е много ценен. Той е допълнение към цялостното усещане и естествен завършек на крайната картина. Ние се стараем да пресъздадем всичко това и да направим Сватбата прекрасна и неповторима, а украсата е ключов детайл. Тя ще създаде настроение за Вас и гостите Ви. Тя може да вдъхне живот на темата на сватбата и тя ще остави спомен у всички присъстващи.

Видове сватбена украса

Сватбената декорация , това са Вашите желания, гледна Ви точка и мечти. Сватбената украса ще очертае стила на сватбата.

Ние ще изслушаме визията Ви за тържеството и с помощта на нашия опит ще изградим невероятно изящество от цветя и детайли за една неповторима сватбена декорация и украса. Ние работим с опитни флористи, дизайнери и декоратори, които имат зад гърба си десетки красиви сватбени дни. Екипът ни работи винаги с усет към детайла, красивото и стилното. Доверете се на сватбена агенция My Pretty Wedding и ние ще направим така, че Вашата сватбена украса да грее.

Разгледайте блога ни за интересна информация, статии и тенденции в аранжирането на сватби, както и много съвети за сватбени аксесоари. Можете да харесате и страниците ни в социалните мрежи, за да бъдете в крак с красотите, които създаваме за нашите младоженци! В Галерията ни можете да видите сватбени декорации на вече минали сватбени тържества. Така ще се потопите в магията на деня и ще намерите хубави и вдъхновяващи идеи за украсата.

В сегашно време украсата на едно сватбено тържество е цяло изкуство. Затова е добре да се доверим за това на професионалистите. Техният богат опит ще Ви предпази от ненужни преживявания и безпокойства за това, ще се получи ли и как ще се получи сватбения декор.

Оригиналните и свежи идеи ще направят сватбата Ви уникална и неповторима. Сватбеният декор започва с цветята, а завършва със създаването на цялостна история на стила на една очарователна сватба.

Подберете я правилно

Правилно избраната и аранжирана украса на мястото на сватбеното празненство ще отрази стила и темата на тържеството. Тя ще позволи на гостите Ви да се потопят изцяло във Вашия неповторим нов семеен свят.

Затова е важно Вашият декоратор да притежава изтънчен вкус и да има творчески настрой. Да усети желанията Ви и да успее изящно да ги сътвори и подчертае, използвайки всички съвременни възможности.

Ние ще Ви помогнем да откриете Вашия стил и ще разработим в една и съща гама всички детайли на сватбения декор. Заедно ще обсъдим всички Ваши желания. Защото само така Вие ще получите мечтана сватбена украса, ще Ви предложим и наши съвети. Нека декорът на Вашия сватбен ден светне и засияе ярко и незабравимо.

Помислете и за дизайна на сватбените Ви покани. Ние имаме с какво да Ви изненадаме. Повече информация можете намерите тук!