Украса

Сватбена украса и декорация

Сватбена украса – семпла или пищна, ярка или романтична, сватбената украса представя Вас и Вашата бъдеща половинка в цветове, форми и пространства.

Украсата може да бъде както само от живи цветя, така и от специални покривки, калъфи за столовете, тематични предмети, изделия от хартия, табелки, табла, кътове със специфичен декор и още много други идейни нещица.

Детайлът е много ценен. Той е допълнение към цялостното усещане и естествен завършек на крайната картина. Ние се стараем да пресъздадем всичко това и да направим Сватбата прекрасна и неповторима, а сватбената украса е ключов детайл. Тя ще създаде настроение за Вас и гостите Ви. Тя може да вдъхне живот на темата на сватбата и тя ще остави спомен у всички присъстващи.

Видове сватбена украса

Сватбената декорация , това са Вашите желания, Вашата гледна точка и Вашите мечти. Сватбената украса ще очертае стила на Вашата сватба.

Ние ще изслушаме визията Ви за тържеството и с помощта на нашия опит ще изградим невероятно изящество от цветя и детайли за една неповторима сватбена декорация и украса. Ние работим с опитни флористи, дизайнери и декоратори, които имат зад гърба си десетки красиви сватбени дни. Екипът ни работи винаги с усет към детайла, красивото и стилното. Доверете се на сватбена агенция My Pretty Wedding и ние ще направим така, че Вашата сватбена украса да грее.

Разгледайте блога ни за интересна информация, статии и тенденции в аранжирането на сватби. Можете да харесате и страниците ни в социалните мрежи, за да бъдете в крак с красотите, които създаваме за нашите младоженци! В Галерията ни можете да видите сватбени декорации на вече минали сватбени тържества. Така ще се потопите в магията на деня и ще намерите хубави и вдъхновяващи идеи за Вашата сватба.

Помислете и за дизайна на сватбените Ви покани. Ние имаме с какво да Ви изненадаме. Повече информация можете намерите тук!

сватбена украса и декорация