Сватбена агенция My pretty wedding
 
Blog 7 причини защо да изберем сватбен агент
7 причини Защо да изберем сватбен агент

7 причини защо да изберем сватбен агент

 • Приоритети и бюджет

  Подредба на приоритети и разпределяне на бюджет. В зависимост от вашите изисквания, желания и мечти, сватбеният агент знае от къде да започне и на какво да наблегне. Като сватбен агент той помага с определянето на бюджета в зависимост от локацията, броя на гостите и цялостната визия, след което изготвя неговото приоритетно разпределение.
 • Съюзник и екип

  Имате верен съюзник в лицето на сватбения агент. Той ви излушва, чува и разбира какво точно искате. Той помни вашите препочитания и отстоява желанията ви в процеса на организация. Заедно с него, вие може да сте перфектния екип.
 • Съвети и идеи

  Подходящите и навременни съвети, интересните и свежи идеи са изключително ценни. Често, именно те са в основата на едно много добре планирано тържество. Тържество, с добре обмислена идея и характерна декорация, което остава ярък спомен и сгрява сърцата на всички.
 • Време

  Пестите време. Макар и малко банално да звучи, тази причина може да е една от основните, за да се доверите на сватбен агент или агенция. Търсенето на идеи, сондиране на мнение, телфонни обаждания, имейл кореспондеция, организиране на срещи, всичко това изисква определено количество усилия и достатъчно количество време и енергия.
 • Пари

  Тази причина не е за подценяване и пренебрегване. Вашият сватбен агент може да получи или да договори много по-добри цени, преференциални условия и допълнителни бонуси за различните услуги. Разбира се, резултатът от тази причина се усеща значитено за по-големите сватби. В хода на организацията ще разберете, че благодарение на изгредените взаимоотношения, колегиалност и професионализъм, винаги е добре да имате сватбен агент, който да ви представлява и да защити вашия интерес и желание.
 • Качествена услуга

  Огромното количество информация в нета в един момент може да стане объркваща и разнопосочна. Човек се чувства несигурен на кого и на какво да се довери. Тук идва ключовата роля на сватбения агент, който благодарение на грижливо натрупания си опит, може да предостави изпитан набор от доставчици и партньори. Така Младоженците ще са сигурни, че получават качествена услуга за всяко перо от организацията и декорацията.
 • Наслада от празника

  Работата на сватбения агент е да ви накара да се почувствате приятно ентусиазирани от целия процес. Той знае кога да ускори и кога да забави темпото, знае кое от нещата е с приоритет в дадената ситуация. Той знае как да ви накара да се чувствате хем спокойни, хем въвлечни в организацията. Избирайки сватбен агент, вие избирате да се сте част от тържеството и да се насладите на момента!