Сватбена агенция My pretty wedding
 
Blog Цветът на 2023 година - Viva Magenta
сватбен цвят на 2023г

Цветът на 2023 година – Viva Magenta

цветът на 2023 година

Ако планирате сватба тази година и не сте съвсем сигурни каква трябва да бъде вашата цветова схема, помислете за цвета на Pantone за 2023г. – PANTONE 18-1750 Viva Magenta.

Точно както любовта е универсална и цветът е универсален. През последните 60 години Pantone е универсалният език на цветовете със своята революционна система за съвпадение на нюансите.

Viva Magenta е описана като „ново анимирано червено, което се наслаждава на чиста радост, насърчавайки експериментирането и себеизразяването без задръжки, наелектризиращ и безграничен нюанс, който се проявява като открояващо се изявление.“ Viva Magenta е мощен цвят, произхождащ от семейството на червените. „Нетрадиционен нюанс за нетрадиционно време.“

Както подсказва псевдонимът му, това е цвят с дълголетие, живот и жизненост. Цветът е описан като смел и безстрашен и насърчава радостно и оптимистично празнуване.

Не знаем за вас, но според нас този цвят крещи страст и вълнение, особено когато е свързан с истинската любов! Този нюанс ни подкани отново да Ви покажем някои от любимите ни сватбени акценти.

Ако имате нужда от повече вдъхновение тук сме Ви подбрали няколко цветни момента, които да Ви инспирират и да си отговорите дали това е вашият цвят. 🙂