Сватбен пакет “Шоколад”

Сватбен пакет Шоколад

Пакет Шоколад включва:

 1. Oформяне и разпределяне и на бюджет
 2. Първото и основно нещо, с което е добре да започнем. Определяме приоритетите, след което разпределяме финансите.

 3. Избор на място
 4. След като имаме яснота за бройката на гостите, пристъпваме към избор на мястото. Предлагаме опции за различни, ресторанти, хотели, зали и подходящи места, съобразени с вкусовете и изискванията на младоженците. Организиране на огледи.

 5. Църковен ритуал | Ритуал в обредна зала и/или Изнесен ритуал
 6. Прозвъняваме и проучваме свободни дни и места, запазваме дати. Асистенция и при трите ритуала.

 7. Основна тема | Декоратор и идеи за декорация
 8. Идеи и подбор на основна тема, която разработваме в унисон с вкусовете на младоженците. Наш декоратор ще създаде цялостна концепция за вашата сватба и идеи за изработката на специална декорация – от хартия, картон, изкуствени цветя и други предмети. Декоратор на място.

 9. Покани - Безплатен Индивидуален Дизайн
 10. Идеи и подбор на различни визии на покани. Можете да избирате и от Селекцията авторски покани на My Pretty Wedding. Можем да изработим покана специално за вас, ако имате ясна концепция какво искате, но не сте намерили до момента. Ако се възползвате от нашите сватбени пакети, получавате 10% отстъпка от покани.

 11. Сватбена Рокля
 12. Изпращаме ви пълен списък с магазини, ателиета и дизайнери на сватбени рокли. Ако е нужно ви консултираме за моделите, а ако не се чувствате сигурна – ви придружаваме на съответните места. Организация по записване на чсове, взимане на мерки, проби и т.н.

 13. Тоалети шафери и шаферки
 14. Изпращаме ви списък с избрани магазини, ателиета и дизайнери на абитуриенски и официални тоалети. Можем да ви дадем идеи и да ви консултираме за моделите. Организация по записване на часове, взимане на мерки, проби и т.н.

 15. Костюм младоженец
 16. Изпращаме ви списък с избрани магазини, ателиета и дизайнери на абитуриенски и официални тоалети. Можем да ви дадем идеи и да ви консултираме за моделите. Организация по записване на часове, взимане на мерки, проби и т.н.

 17. Халки
 18. Изпращаме ви списък с избрани магазини и златарски ателиета. Организация по записване на часове, проби и т.н.

 19. Фотограф
 20. Изпращаме ви 3-4 имена на фотографи, с които сме работили или имаме лично впечатление. Организиране на срещи.

 21. Видео
 22. Изпращаме ви 3-4 имена на фотографи, с които сме работили или имаме лично впечатление. Организиране на срещи.

 23. Диджей
 24. Предлагаме ви няколко диджея, с които сме работили и знаем как си вършат работата. Оргазнизираме срещи с всеки иедин от тях, ако е необходимо.

 25. Развлекателна програма
 26. Можем да ви предложим различни опции за развлекателна програма както за коктейла, така и за самата вечеря – класически музиканти, фолкорни формации, водещ, актьор, латино танци, изпълнители и др.

 27. Фризьор / Гримьор
 28. Изпращаме ви 3-4 имена на фризьори и гримьори, с които сме работили или имаме лично впечатление. Организиране на срещи.

 29. Подаръци за гостите - Безплатен Индивидуален Дизайн
 30. Идеи и подбор на различни видове подаръчета за гостите. Можете да избирате и от нашата Селекцията авторски подаръчета - My Pretty Wedding. Можем да изработим и подаръче специално за вас, ако имате ясна концепция какво искате, но не сте намерили до момента. Ако се възползвате от нашите сватбени пакети, получавате 10% отстъпка от подаръците.

 31. Табелки с имената на гостите | Номера на масите | Менюта - Безплатен Индивидуален Дизайн
 32. Идеи и подбор на различни видове аксесоари. Можете да избирате и от нашата Селекцията авторски сватбени аксесоари - My Pretty Wedding. Можем да изработим аксесоар специално за вас, ако имате ясна концепция какво искате, но не сте намерили до момента. Ако се възползвате от нашите сватбени пакети, получавате 10% отстъпка от сватбените аксесоари.

 33. Сватбен танц
 34. Вашият първи сватбен танц може да е уникален и незабравим. Ще ви консултираме и дадем насоки, след като разберем вашите предпочитания. След това, ще можете спокойно да се доверите на инструктора, който ще направи вашата хореография! Получавате 10% отстъпка от пакетната цена за Сватбена хореография в Pretty Dance Hall.

 35. Живи цветя
 36. Ще предложим няколко цветарски ателиета и магазини, с които сме работили. Цветната аранжировка се изготвя изцяло по ваш вкус и бюджет, в стила а самата сватба. Ако не сте сигурни какво точно искате, ще ви дадем различни идеи и насоки.

 37. Торта | Сладък бар | Погачи
 38. Ще ви предложим няколко сладкарски работилници, в зависимост от бюдежата, с който разполагате. Тортата и сладкия бар ще са в духа на сватбата.

 39. Сватбен автомобил
 40. Ако искате лимузина, ретро кола или нещо друго, можем да би помогнем в избора и предлагането.

 41. Настаняване на гостите
 42. Ако е необходимо, ще осигурим хотели за настаняване на гостите. Организация по резервациите.

 43. Спедиция на гостите
 44. Организация по траспортирането на гостите. Можем да ви предложим бусчета, автобуси или коли, за да се чувстват всички добре обгрижени и спокойни.

 45. Алкохол
 46. Можем да ви предложим различни винарски изби, с които сме работили. Както и магазини, борси и доставчици на алкохол.

 47. Подробна програма
 48. Изготвяна на подробна програма в деня на сватбата, която включва както ангажиментите на булката и младоженеца, така и тайминга на меню и развлекателна програма.

 49. Координатор в деня
 50. Представител на агенция ще бъде до вас в деня на събитието  Той ще се координира и организира различните доставчици и следи за гладкото протичане на вашето сватбено тържество.

 51. Резервация за сватбено пътешествие
 52. Благодарение на нашите надежни партньори, можем да сбъднем и вашето мечтано пътешествие!

ЦЕНА НА ПАКЕТ "ШОКОЛАД": 1750 лв.

Забележка:

Цените важат за сватби от 50 до 120 души и срок на изпълнение минимум 4 месеца.

Цените важат за територията на гр. София.