Сватбен пакет “Карамел”

Сватбен пакет Карамел

Пакет Карамел включва:

 1. Избор на място
 2. След като имаме яснота за бройката на гостите, пристъпваме към избор на мястото. Предлагаме опции за различни, ресторанти, хотели, зали и подходящи места, съобразени с вкусовете и изискванията на младоженците. Организиране на огледи.

 3. Църковен ритуал | Ритуал в обредна зала и/или Изнесен ритуал
 4. Прозвъняваме и проучваме свободни дни и места, запазваме дати. Асистенция и при трите ритуала.

 5. Основна тема | Декоратор и идеи за декорация
 6. Идеи и подбор на основна тема, която разработваме в унисон с вкусовете на младоженците. Наш декоратор ще създаде цялостна концепция за вашата сватба и идеи за изработката на специална декорация – от хартия, картон, изкуствени цветя и други предмети. Декоратор на място.

 7. Покани|Подаръчета|Картички с имената на гостите|Номера на масите|Менюта
 8. Можете да избирате от Селекцията авторски сватбени аксесоари на My Pretty Wedding. Ако се възползвате от нашите сватбени пакети, получавате 10% отстъпка от аксесоарите.

 9. Диджей
 10. Предлагаме ви няколко диджея, с които сме работили и знаем как си вършат работата. Оргазнизираме срещи с всеки иедин от тях, ако е необходимо.

 11. Живи цветя
 12. Ще предложим няколко цветарски ателиета и магазини, с които сме работили. Цветната аранжировка се изготвя изцяло по ваш вкус и бюджет, в стила а самата сватба. Ако не сте сигурни какво точно искате, ще ви дадем различни идеи и насоки.

 13. Развлекателна програма
 14. Можем да ви предложим различни опции за развлекателна програма както за коктейла, така и за самата вечеря – класически музиканти, фолкорни формации, водещ, актьор, латино танци, изпълнители и др.

 15. Фризьор / Гримьор
 16. Изпращаме ви 3-4 имена на фризьори и гримьори, с които сме работили или имаме лично впечатление. Организиране на срещи.

 17. Сватбен танц
 18. Вашият първи сватбен танц може да е уникален и незабравим. Ще ви консултираме и дадем насоки, след като разберем вашите предпочитания. След това, ще можете спокойно да се доверите на инструктора, който ще направи вашата хореография! Получавате 10% отстъпка от пакетната цена за Сватбена хореография в Pretty Dance Hall.

 19. Торта | Сладък бар | Погачи
 20. Ще ви предложим няколко сладкарски работилници, в зависимост от бюдежата, с който разполагате. Тортата и сладкия бар ще са в духа на сватбата.

 21. Алкохол
 22. Можем да ви предложим различни винарски изби, с които сме работили. Както и магазини, борси и доставчици на алкохол.

 23. Подробна програма
 24. Изготвяна на подробна програма в деня на сватбата, която включва както ангажиментите на булката и младоженеца, така и тайминга на меню и развлекателна програма.

 25. Координатор в деня
 26. Представител на агенция ще бъде до вас в деня на събитието  Той ще се координира и организира различните доставчици и следи за гладкото протичане на вашето сватбено тържество.

ЦЕНА НА ПАКЕТ "КАРАМЕЛ": 1250 лв.

Забележка:

Цените важат за сватби от 50 до 120 души и срок на изпълнение минимум 4 месеца.

Цените важат за територията на гр. София.