Сватбен пакет “Капучино”

Сватбен пакет Капучино

Пакет Капучино включва:

 1. Основна тема | Декоратор и идеи за декорация
 2. Идеи и подбор на основна тема, която разработваме в унисон с вкусовете на младоженците. Наш декоратор ще създаде цялостна концепция за вашата сватба и идеи за изработката на специална декорация – от хартия, картон, изкуствени цветя и други предмети. Декоратор на място.

 3. Покани|Подаръчета|Картички с имената на гостите|Номера на масите|Менюта
 4. Можете да избирате от Селекцията авторски сватбени аксесоари на My Pretty Wedding. Ако се възползвате от нашите сватбени пакети, получавате 10% отстъпка от аксесоарите.

 5. Диджей
 6. Предлагаме ви няколко диджея, с които сме работили и знаем как си вършат работата. Оргазнизираме срещи с всеки иедин от тях, ако е необходимо.

 7. Живи цветя
 8. Ще предложим няколко цветарски ателиета и магазини, с които сме работили. Цветната аранжировка се изготвя изцяло по ваш вкус и бюджет, в стила а самата сватба. Ако не сте сигурни какво точно искате, ще ви дадем различни идеи и насоки.

 9. Подробна програма
 10. Изготвяна на подробна програма в деня на сватбата, която включва както ангажиментите на булката и младоженеца, така и тайминга на меню и развлекателна програма.

 11. Координатор в деня
 12. Представител на агенция ще бъде до вас в деня на събитието  Той ще се координира и организира различните доставчици и следи за гладкото протичане на вашето сватбено тържество.

ЦЕНА НА ПАКЕТ "КАПУЧИНО": 850 лв.

Забележка:

Цените важат за сватби от 50 до 120 души и срок на изпълнение минимум 4 месеца.

Цените важат за територията на гр. София.

сватбен пакет