Сватбена агенция My pretty wedding
 
Blog Сватбен автомобил
сватбен автомобил

Сватбеният автомобил

Мечтаният сватбен автомобил

Сватбен автомобил – това, с което да се появите на мечтания ден със стил и елегантност. Винаги сте искали да се пренесете в бляскавия Холивуд или Париж? Да се почувствате като филмова звезда? Кракът Ви да стъпи драматично пред тежката врата на стилно ретро возило?   …Решението е само едно – бързо да се насочите към сайта за наемане на сватбени автомобили.

 

Избор на сватбен автомобил

Преди да изберете мечтания автомобил, трябва да обърнете внимание на няколко малки детайла. Те ще Ви насочат в избора на перфектната кола за сватбата. Ето ги и тях: • Каква е концепцията на сватбата Ви: по-феерична, по-изтънчена? • Какви цветове ще присъстват на събитието Ви? • Каква ще бъде декорацията на мястото на венчавката и на тържеството? Отговаряйки си, на тези въпроси, ще добиете по-ясна представа, за това каква кола за сватбата да изберете. Изборът на марка, модел, цвят и декорация ще създадат по-завършен вид на идеята в съзнанието Ви. Препоръчваме Ви го защото:
  1. Гарантирано ще почувствате „звездни” и специални в този така важен ден
  2. Автомобилът под наем би могъл да се превърне във вдъхновяващ акцент и част от Вашата сватбена фотосесия.
  3. Сватбеният автомобил би бил чудесен елемент от сватбената Ви програма, която повярвайте ни, гостите ще наблюдават с огромен интерес!

Направете своя избор за автомобил

Нито една сватба не минава без автомобил, с който булката и младоженецът пристигат на мястото на провеждане на церемонията. И след това правят сватбената си разходка и отиват с него на мястото на сватбеното тържество. На сватбения автомобил се отдава особено внимание, защото това е автомобилът, с който мъжът идва да вземе своята любима. Затова колата не е просто обикновена, предварително се погрижете за избора й. Сватбеният автомобил може да бъде всяка марка, както и да бъде под наем. Изборът му ще зависи от стила на Вашата сватба. Вие можете да изберете луксозна лимузина под наем или класически вариант автомобил за класическа церемония. Може да се види как младоженецът пристига при годеницата си с ярък автомобил или със супер спортна кола. Всичко това изглежда много ефектно, важното е да е в синхрон с общия стил на тържеството. Украсата на автомобила за сватбата е просто задължителна. В същото време не е необходимо украсата му да е прекалена, с кукли, халки, въздушни балони и панделки. Напълно достатъчно е да украсите автомобила с лента или да прикрепите красиво аранжирани живи цветя в чест на булката, която младоженецът със сватбения автомобил отива да вземе. Автомобилът е лицето, образа на мъжа, той изразява неговото мъжество и сила, затова не са необходими излишни романтични детайли. Сватбеният автомобил е луксозен и едновременно с това стилен, издържан във всяко отношение. Той впечатлява, предизвиква възхищение, а младоженците са като в приказка в първия си семеен ден.

Бъдете уникални и незабравими със своя автомобил!

  Разгледайте и други статии от нашия Блог. Там ще откриете идеи и вдъхновение за украса, сватбена торта и сватбена рокля. Посетете и страничката ни във Facebook и станете наши последователи. Там има богата галерия на сватбени тържества и много интересни подсказки за сватбата Ви! Дори и да не Ви предстои сватба, на страниците на блога и в социалните ни медии ще прекарате прекрасни мигове, разглеждайки събитията ни.