Blog Блог
Сватбената торта

Сватбената торта

Сватбената торта

Сватбената торта – най- важната част от менюто винаги е оставена за финала. Изборът на перфектния завършек на вечерта може да се окаже огромно предизвикателство. Еднакво важни са както външния вид и украсата, така и вкуса!Има няколко стъпки, които трябва да следвате, за да улесните избора си.Относно външния вид ние смятаме, че той трябва да е в унисон с цялостната концепция на събитието. В класическата сватба най-често се използва основа от бял фондан и декорация съобразена с интериора и аранжировките по масите. Тъй като фондана стяга конструкцията, този вариант е подходящ за двойки, които искат висока торта на много етажи. Ако Вашата представа, обаче е по-различна и нетрадиционна може да поръчате сватбената торта без фондан. Обикновенно, когато вътрешността на тортата се вижда, няма нужда от много допълнителна декорация. Освен това, тортите без фондан се свързват с детството и домашно приготвените сладкиши , които ще донесат на гостите Ви хубави спомени на бабините вкусотийки.След като споделихме мнението си по външния вид е време и да Ви кажем и тайните за вкусната торта. Ами тайната е, че няма тайна! Всеки човек има различен вкус и трудно ще удовлетворите предпочитанията на всички. Затова изберете нещо, което поне Вие двамата със сигурност ще харесате!Избягвайте алергени в менюто – в случая за сладко избягвайте ягоди, фъстъци  и бадеми. Препоръчваме Ви да заложите на по-лека сватбена торта с ненатрапчив вкус, за да може енергията от сладкото изкушение да се пренесе на дансинга, а не по леглата!
No Comments
Post a Comment