Сватбена агенция My pretty wedding
 
Blog Блог
морска сватба

Морска сватба

Морска сватба

Морска сватба! Много булки си представят сватбата на мечтите си на приказен морски бряг, под лъчите на залязващото слънце и сред нежните звуци на вълните. Трябва да признаем, че сватба край морето е една от нашите представи за перфектен сватбен ден. Морската сватба се отличава с изключителна доза непринуденост и свободолюбивост. Вричайки се на морския бряг, морето сякаш олицетворява необятната любов между двама влюбени. Морските сватби обикновено са в синьо и бяло. Най-често използваните елементи са морски звезди, перли, миди и рибарски мотиви. Всичко това пренася гостите в онези безгрижни години на босите крака, заровени в пясъка, песните край огъня и танците до зори. Сватба на брега на морето е гаранция за изживяването на една прекрасна и много весела вечер, която всички ще запомните със смях и вятър в косите. Ние можем да Ви предложим десетки нетрадиционни места за сватба в България.

За кого е подходяща морската сватба?

Морската сватба е за спокойни и свободолюбиви двойки, готови да се оставят на течението да ги води. Когато избирате този тип сватба трябва да знаете, че морето, вятърът и вълните са непридвидими, но в това е красотата им! Екипът ще Ви предложи идеи за сватба на плажа, съчетана с подходящата сватбена декорация и аксесоари. Морската тематика на Вашата сватба изразява романтика, опияняващото чувство на свобода, частица авантюризъм и прелест от контакта с живата природа. Сватба в морски стил идеално подхожда за летния сезон, в същото време, ако с цялата си душа желаете „морско“ сватбено преживяване, не си го отказвайте и в друго време на годината. Заслужава си – такова разнообразие на декор едва ли може да има при друга сватбена концепция. Тя подхожда на свободолюбивите, романтични натури, които обичат пътешествията, загадките на морето, опияняващия морски вятър. Можете да дишате свободно, без традиционните формалности между 4 стени в ритуалната зала. Подобно сватбено тържество ще остави много красиви светли спомени в сърцата на всички присъстващи.

Места за празнична церемония при една сватба край морето

На плажа, до брега на морето, на яхта, кораб – това са идеални места за провеждане на сватбена церемония. Ако е на брега на морето – представете си арка, направо върху пясъка, украсена със сини и бели воали, бамбук и морски аксесоари. Може да се добавят интересни костюмни интерпретации в образите на младоженците, атмосфера на свободно щастие, подвластно само на лекия морски бриз.. стига само да замените строгия костюм, например с тъмносин панталон с тиранти и бяла свободна риза, и официалната рокля с малка бяла рокля с красив шлейф. Романтична атмосфера, под звуците на морето и сватбено празненство в шатри на плажа. Под лъчите на сутрешното слънце, привечер или на залез слънце, под шума на вълните, Вие избирате.. Чудесата се случват, а мечтите са, за да ги сбъдваме. И доказателство за това може да бъде Вашата невероятно красива сватба! Посетете нашата Facebook страница и разгледайте варианти за Вашата сватба.