Сватбена агенция My pretty wedding
 
Мнения

Мнения на наши клиенти

Тук може да прочетете мнения на малка част от нашите доволни клиенти

сватба РБ

Благодарим ви за креативността, изключителния професионализъм и прецизност при организирането на нашата сватба. Благодарим ви за красотата, с която дарихте най-хубавия ден от живота ни!

– Радостина и Борис

Много благодарим на лъчезарните и винаги позитивни момичета от My pretty wedding. Предизвикахме ги с нетрадиционна украса и визия, но те се справиха с много въображение и накрая резултатът беше вълшебен. По време на подготовката и въпреки капризите ни всичко беше посрещнато от Тина с широка усмивка! Без вас нашето преживяване нямаше да бъде същото! Чудесни сте, продължавайте със същият дух и хъс да сбъдвате желанията на прекрасните булчовци!

– Натали и Петър

Още от първия миг, когато видяхме страницата на My pretty little wedding и нещата, които създават, разбрахме, че това ще е нашата агенция. А още от първата среща с момичетата, усетихме, че имаме еднаква визия за събитието и че сме "на една честота". Благодарим им от сърце, че осъществиха всичките ни идеи и дори ги направиха по-добри. Благодарение на тях празникът ни беше съвършен - нашата прекрасна малка сватба!!!

– Маги и Венци

Нашата сватба беше невероятна! Още не можем да я опишем с подходящи думи. Създавате приказки, изпълнение с любов и щастие. Изключително талантлив, прекрасен, добър, мил и чаровен екип сте! Правите наистина нещо стойностно. Атмосферата на нашата сватба беше изпълнена с романтика, страст, любов и красота. Винаги ще бъдем благодарни и признателни за приказната, невероятната, прекрасната, страхотна сватба, която създадохте! Това беше най-щасливият ден в нашия живот!

– Божана и Доминик