Сватбена агенция My pretty wedding
Blog
най-подходящият ден за вашата сватба

Как да изберем най-подходящата дата за нашата сватба?

Най-подходящият ден за вашата сватба

Замисляли ли сте се коя дата е най-подходящият ден за вашата сватба, за започване на семейния ви живот? Датата на вашата сватба е от съществено знаение и колкото и да не ви се вярва може да предопредели до голяма степен как ще протече бракът ви.
Нумеролозите препоръчват щателно да проучите подредбата на цифрите, а ние ви предлагаме лесен и бърз начин как да го направите сами. Според нумерологията числата и животът имат неразделна връзка. Всеки има свое лично число, който може да разкрие много за вашия характер и бъдещето. Но също така може да ви помогне да изберете подходящата дата за важно събитие, защото това число засяга и вас.
Ако искате да разберете кой е най-подходящият ден за вашата сватба, трябва да добавите личното си число и числото на партньора си и ще разберете колко щастлив ще бъде бракът ви. Например, ако личното ви число е 5, а личното число на партньора ви е 3, вашата сума е 8. Не забравяйте, че двуцифрено число трябва да бъде намалено до едноцифрено. Например 7 + 4 = 11, 1 + 1 = 2. Сега добавете цифрите на датата, която планирате за вашата сватба, и ги добавете към сумата от вашите лични числа. Например сумата от личните числа е 8, а вие искате да се ожените на 12 август 2020 г.
1 + 2 + 0 + 8 + 2-0 + 2 + 0 = 151 + 5 = 66 + 8 = 141 + 4 = 5
Вашето брачно число е 5. Сега въз основа на получето число, може да изберете най-подходящият ден за вашата сватба, за да се свържете с вашия избранник.

Ето и значението на цифрите:

  • Брачно число 1 – идеални дни са 1-ви, 10-ти, 19-ти и 28-и ден от месеца.
  • Брачно число 2 – идеалните дни са 1-ви, 7-ми и 17-ти, а ако няма, следващите най-щастливи дати са 2-ри, 20-ти, 29-ти.
  • Брачно число 3 – идеалните дни са 3-ти, 9-ти, 12-ти, 30-ти.
  • Брачно число 4 – идеални дати са тези, чиято сума е 1 или 7, след това 13-ият и 22-рият ден от месеца. Хората с това число никога не трябва да избират ден, чиято сума е 4, защото това не им носи щастие и е знак за бедност.
  • Брачно число 5 – идеални дати са тези, чиято сума е 9. Следващите късметлийски дати са 14-та или 23-та и определено трябва да избягвате петия ден от месеца или датата, чиято сума е 5. Именно комбинациите от две петици символизират развод и изневяра.
  • Брачно число 6 – идеалните дни от месеца са 6-ти, 15-и и 24-и и всички дати, чиято сума е 6 или 9.
  • Брачно число 7 – идеални дати са тези, чиято сума е 1 или 3, а най-добрите дни в месеца са 7-ми, 16-и и 25-и.
  • Брачно число 8 – 8-ми, 17-и и 26-и ден от месеца и всички дати, чиято сума е 1.
  • Брачно число 9 – най-щастливият ден от сватбения месец е 9-ти и всички дати, чиято сума е 9. Следващите най-щастливи дни са 18-и и 27-и и всички дати, чиято сума е 3 или 6.
И не забравяйте, че която и дата да изберете ние сме насреща. Ще ви помогнем да осъществите незабравим сватбен ден!
Разгледайте нашата статия с полезни съвети за украса за сватбата.