Покани

Сватбени покани

Сватбени покани, създадени специално за вас, съобразени с вашата идея, индивидуалност и желание. 🙂

Поканата е първото впечатление за бъдещото тържество и е важно тя да е съобразена с цялостната тема и да загатва какво предстои…

Ние в My Pretty Wedding се стараем да удовлетворим вашата представа и да изработим покана, която вие с радост ще споделите с близките си.

А, когато чуем, че сбъдваме мечти сме много щастливи, защото…всъщност това ни е работата 🙂

 

Индивидуален дизайн на сватбени покани

В My Pretty Wedding работим с много талантливи и творчески настроени студиа за изработка на покани. Ние следваме Вашите изисквания и нагласи и ще Ви предложим индивидуален дизайн за вашите сватбени покани. Разгледайте нашата Facebook страница, където можете да получите повече информация и  да видите вече готовите сватбени покани.

Наред с дизайна на поканите, от значение е и изборът на хартия, начинът на сгъване, текстът, допълнителната декорация и самите пликове за покани. Всичко това трябва да е в стила на сватбата, тогава вашите гости ще бъдат впечатлени.

Доверете ни се, ние можем да Ви дадем професионален съвет, така Вашите сватбени покани ще бъдат неповторими. 🙂

 

 

5 съвета как да изглежда и какво да включва сватбената покана

  1. Поканите трябва да са съобразени с цветовете и основната идея на сватбата.

Би било добре, преди да поръчате поканите,вече да имате ясна визия за темата сватбата и да сте избрали конкретните цветове. Така ще ви е много по-лесно да решите как да изглеждат вашите покани и кои цветове да използват дизайнерите.

  1. Избор на стил и визия на поканата

Независимо каква е темата на сватбата, винаги може да избирате измежду класическа визия на поканата, оригинална или по-забавна визия и пищна и по-разточителна визия.

Примерно ако темата е „Пътешествия“, поканата може да бъде класическа със сгъвка или просто картонче с двустранен печат, като в дизайна да са включени самолетчета или карта на света. Ако искаме нещо по-оригинално, поканата може да бъде самолетен билет или с формата на етикет на куфар. Заложим ли на разточителното, покана може да е от няколко части – картонче със самата програма, карточе с карта на на мястото, картонче с благодарности и т.н.

  1. До колко държите на това, как ще изгледжа вашата покана?

Защо е важен този въпрос? Защото Младоженците държат на различни детайли, аспекти и части от подготовката на сватбата. Някои много държат на визията на поканите, други изключително се интересуват от декорацията, за трети най-важни са диджея и програмата, четвърти са любители на храната и там е техния фокус. С една дума, всеки си има приоритети и е хубаво да знаете поканите къде се нареждат спрямо вашите приоритети. Така ще сте наясно колко те са важи за вас и какъв бюджет сте склони да отделите за тях.

  1. Пликове – За или Против

Първият въпрос, който е хубаво да си зададете е колко сватбени покани ще изпращате по пощата и въобще ще има ли такива. Второто важно нещо, което трябва да вземете под внимание е бюджета. Луксозните или по-нестандартните пликове не са евтини. Ако трябва да стестните бюджета, може да се лишете от пликовете за сметка на нещо друго. И третата особеност е свързана със самата визия на поканите. Има покани, които въобще не се нуждаят от плик сами по себе си, но има и други, които без плик са някак недовършени  и доста опростени.

  1. Каква информация да включим в текста на сватбените покани?

Основните неща, които трябва да присъстват като информация е текста на поканите са – имената на Младоженците, имената на кумовете, датата, града и мястото, където ще се случват нещата. След това идва и самата програма по часове – изнесен ритуал/ритуална зала, венчавка, напитка за Добре дошли, поздравления/подаръци вечеря и парти. Относно самия текст – в нета има много примерни текстове, които можете да ползвате или да комбинирате. Разбира се, може да съчините и нещо авторско и по-лично, още повече ако имате и по-специална и нетрадиционна тема.

Хубаво е да не забравите да сложите и крайна дата, на която всеки поканен да може да отговори дали ще присъства или не.